belettering | signalisatie | beursstand

Gezien worden in het openbaar, in jouw straat of op een beurs; is al een goede start. Pas als je de aandacht trekt van passanten, gaan ze verdere interesse vertonen in je bedrijf of merk.

Belettering

Als retailer of handelaar wil je dat potentiële klanten de weg vinden naar je winkel. Stijlvolle signalisatieborden, vlaggen en belettering moeten hun aandacht trekken. Informeer hen kort en krachtig over je diensten of je producten, zodat ze op zijn minst weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Communiceer consequent in je eigen huisstijl; dit zal je klanten alleen maar extra vertrouwen geven. Zorg er bovendien voor dat je ook in het verkeer werkt aan je naambekendheid. Een stijlvolle belettering van je camionette of firmawagen zorgt voor extra publiciteit!

Signalisatie

Als ondernemer wil je uiteraard dat men jouw zaak vindt. Een mooie, opvallende signalisatie, zoals een gevelbanier, zorgt ervoor dat men je bedrijf niet zomaar meer voorbij rijdt. Op een totem of reclamezuil kan je communiceren welke diensten of producten je aanbiedt. Met one-way-vision belettering op je ramen pimp je je zaak met sterke productenbeelden die de voorbijgangers doen verwateren, terwijl je zelf nog geniet van het binnenvallende daglicht.

 

 

Beursstand

Dé gelegenheid om aan relatiemarketing te doen en zoveel mogelijk van je klanten en prospecten op een korte tijdspanne gezien te hebben. Eén nadeel: je concurrenten staan met hun stand vaak maar op enkele meters van jouw ‘grondgebied’. Pak daarom uit met een open, aantrekkelijke stand die ook duidelijk communiceert wat je doet. Niks is frustrerender voor een beursbezoeker dan ellenlang te moeten zoeken naar wat een standhouder nu juist doet.

ComComr

Wil je gezien worden?

We helpen je graag opvallen in het straatbeeld, in de winkel of tijdens een beurs.

Wil je gezien worden?
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×